Cała prawda o niezawodności?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Zamieszczone przez wyzromek
    jak duży zbiornik na LPG da się zamontować w miejsce koła zapasowego?
    zbiornik jest 45l, ale tankujesz 38l. Bez utraty gwarancji instalację zakłada ASO. Wychodzi parę stówek drożej, ale instalka pracuje od początku. Wariant po dwóch latach ćwiczyłem w O1 - też 1,6. O2 u mnie to praktycznie powtórka.
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Warranty Direct - niezależne stowarzyszenie specjalistów ubezpieczeniowych - przedstawiło - jak twierdzi - prawdopodobnie najbardziej miarodajny ranking niezawodności w historii.
    Badaniami objęto aż 450 tys. samochodów w wieku 3-9 lat sprzedanych w USA i Wielkiej Brytanii.

- Dysponując danymi niedostępnymi nawet dla producentów aut, poznaliśmy rzeczywistą naszym zdaniem niezawodność aut 33 marek - Duncan McClure Fisher. Wyniki mogą zaskakiwać i skłaniać do weryfikacji stereotypów. Najgorzej wypadli uznani producenci aut 4x4: w ciągu 12 miesięcy badań awarię odnotowano w prawie co drugim Jeepie (46 proc.) i Land Roverze (44,21 proc.). Niemal sześć razy rzadziej usterkami nękane są stojące na czele rankingu Mazdy (8,04 proc.) i Hondy (8,90 proc.).

W pierwszej dziesiątce jedynymi nieazjatyckimi autami są Mini oraz Citroëny. Jak widać, Kia zazwyczaj sprawia mniej kłopotów niż Lexus, a Daewoo, Hyundai i Fiat są wyraźnie bardziej niezawodne niż Jaguar, Audi i Saab.
    [gazeta.pl - link]
    Załączone pliki
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• Jabar1975
      RS
      • 2006
      • 3331

nizle wyniki - zwazywszy ze w pierwszej pietnastce jest Ford, Citroen, Peugeot

od zawsze wiedzialem ze jacys tacy niedobrzy jestesmy dla posiadaczy francuzow (zuplenie bez powodu) :diabelski_usmiech
      nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• Iron
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 281

Zamieszczone przez Jabar1975
        nizle wyniki - zwazywszy ze w pierwszej pietnastce jest Ford, Citroen, Peugeot

od zawsze wiedzialem ze jacys tacy niedobrzy jestesmy dla posiadaczy francuzow (zuplenie bez powodu) :diabelski_usmiech
        Coś mi tu nie gra z tymi wynikami .... a są to samochody na rynek USA i GB to wszystko wyjaśnia już się wystraszyłem :szeroki_usmiech

Oczekuje:
        Superb III L&K 2.0 TSI 280KM 4x4 DSG - niedługo będzie

Obecnie:
        Citigo Style ASG
        Kymco Downtown 300i ABS

Komentarz

Pracuję...